Aura Urziceanu si Johnny Raducanu vor sustine un spectacol la Sala Palatului, pe 25 aprilie, alaturi de celebra Duke Ellington Orchestra.
Potrivit Musichat, acest eveniment este la a doua editie, Aura Urziceanu si Duke Ellington Orchestra urcand pe aceeasi scena intr-un microrecital cucerind inimile publicului.

Preturile biletelor variaza intre 80 si 250 lei si pot fi achizitionate online de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, dar si de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara, din librariile Carturesti, magazinul Muzica, Unirea Shopping Center si din magazinele Vodafone din tara.


Duke Ellington, ducele jazz-ului, este unul dintre pionierii jazz-ului si alaturi de Louis Armstrong a contribuit la transformarea acestui stil de muzica dintr-o forma de divertisment in expresie artistica. Castigator a 13 premii Grammy, Duke Ellington a fost primul care a folosit vocea ca pe un instrument muzical, fara cuvinte, punand accent pe contrastul dintre note inalte si joase. Potrivit GoingOut.ro, de-a lungul vietii a scris mii de cantece si compozitii de jazz, muzica religioasa sau clasica. A sustinut concerte alaturi de alti artisti faimosi, precumm John Coltrane, Louis Amstrong, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald.

Duke Ellington Orchestra a preluat mostenirea muzicala si concerteaza de 8 ani in actuala formula, pe toate continentele. Orchestra cuprinde atat tineri interpreti, cat si veterani ai vechii trupe conduse de Duke Ellington, printre care Barrie Lee Hall.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.