Actorul american Leonardo DiCaprio a donat un milion de dolari Fondului Clinton-Bush pentru a ajuta Haiti.

"Salut generozitatea extraordinata a lui Leonardo DiCaprio", a declarat fostul presedinte american George W. Bush. "Aceasta donatie transmite un mesaj clar poporului din Haiti, ca angajamentul Americii pentru a ajuta la reconstruirea tarii lor este puternic", a adaugat el.

"Ii mltumesc lui Leo pentru ca a dat un exemplu minunat tuturor americanilor privind ajutarea unui vecin care are nevoie", a precizat fostul lider de la Casa Alba, relateaza NewsIn.

Mai multe celebritati au facut donatii importante pentru Haiti, dupa cutremurul de 7 grade soldat cu zeci de mii de morti.

Fosta prietena a lui DiCaprio, modelul Gisele Bundchen, a donat 1,5 milioane de dolari, iar cuplul Brad Pitt - Angelina Jolie au donat un milion de dolari catre Medecins sans Frontieres pentru Haiti.

La randul sau, actrita Sandra Bullock a oferit un milion de dolari, potrivit Biroului ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare (OCHA).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.