Concertul pe care trupa japoneza MEGAROMANIA urma sa il sustina in Bucuresti in clubul The Silver Church in data de 20 decembrie a fost amanat pentru luna martie.
Cauzele care au dus la producerea acestei situatii sunt legate programul aglomerat al formatiei care si-a fixat pe data de 23 decembrie o sedinta foto importanta in Tokyo. Organizatorii au fost nevoiti sa anuleze rezervarile de avion deja facute insa programul incarcat al companiilor aeriene din aceasta perioada a facut imposibila gasirea altor bilete rezonabile cu data de intoarcere potrivita in Tokyo. Managerul formatiei a exclus posibilitatea de a se intoarce in Japonia pe data de 23 decembrie, mentionand ca sedinta foto nu poate fi amanata.

Biletele deja achizitionate raman valabile pentru urmatoarea data a concertului. Cei care vor dori rambursarea banilor se pot prezenta cu biletele la punctele de vanzare de unde le-au achizitionat. In continuare biletele se pot cumpara din reteaua Diverta din toata tara si de pe site-urile www.myticket.ro sau www.ticketpoint.ro la pretul de 80 lei. In seara evenimentului pretul biletului va fi de 95 lei. Pentru fanii din provincie organizatorii vor oferi un discount de 20 lei in baza biletului de tren nominal prezentat la intrarea in club. De asemenea, parintii care isi vor insoti copii la concert vor avea acces gratuit.

Nascut in anii 80` in Japonia, Visual Kei se refera la o miscare printre muzicienii japonezi caracterizata prin utilizarea unui machiaj foarte strident, coafuri excentrice, costume elaborate, in perfecta armonie cu estetica androgina. Trupele Visual Kei combina muzica rock japoneza cu un spectacol uimitor de culoare si thrill, creand o atmosfera fantastica. Megaromania este una dintre cele mai adorate trupe Visual Kei din Japonia, cunoscuta de comunitatea de gen din intreaga lume. Conceptul trupei este estetica creatiei, iar stilul de muzica adoptat este old school visual rock cu influente heavy metal.

Concertul este sustinut de: 9am, Animax, Kudika, Greenchannel, Bravo, MTV, Panasonic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.