Chiar daca publicul din Romania a huiduit mesajul Madonnei cu privire la comunitatile de romi care sufera din cauza discriminarii in Europa de Est, actorul american Ethan Hawke a laudat-o pe diva pop pentru ca a luat apararea acestora la concertul "Sticky & Sweet" din Romania.
Prezent la conferinta de presa ce a precedat Balul de Caritate de Halloween, organizat sambata la Palatul Parlamentului de Asociatia Ovidiu Rom, condusa de mama sa Leslie Hawke, actorul a vorbit despre discursul antidiscriminare al Madonnei, gest huiduit la Bucuresti de mii de oameni.

"Madonna a fost atunci mai mult decat un star pop. A atras atentia internationala si a pus lumina pe un anumit nivel de rasism si nevoia pentru mai multa educatie" a declarat Hawke, potrivit NBC. Acesta a adaugat ca aceste mesaje nu fac parte dintr-o campanie politica."Eu nu am o agenda anume asa cum nici Madonna nu are. Nu suntem politicieni"

De aproape zece ani, actorul in varsta de 38 de ani este implicat in campaniile organizatiei de caritate Ovidiu Rom, care se lupta pentru mentinerea in scoala a copiilor din familii de tigani si pentru combaterea abandonului scolar in general.

"Simt ca pot sa fac ceva, in loc sa fiu o parte a problemei", a mentionat actorul.

In cadrul Balului de caritate de sambata, Madonna si-a donat o pereche de pantofi Christian Dior, cu toc de aur, care au fost cumparati pentru 10.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.