Cel mai mare centru comercial din Varna a fost evacuat joi dimineata, dupa o alerta cu bomba, a anuntat agentia bulgara de presa BGNES, dupa cum arata NewsIn.
Centrul comercial se afla in apropierea unuia dintre cele doua magazine vizate joi dimineata de explozia a doua bombe artizanale.

Doua explozii s-au produs joi dimineata in fata unor magazine din orasul maritim bulgar Varna, din estul tarii, cu o ora inainte de deschidere, fara a se solda cu raniti, a anuntat politia.

Exploziile au avut loc la scurt timp dupa ora locala si a Romaniei 4.00, in fata magazinelor apartinand lantului Picadilli, al societatii Delta Max Group, inregistrata in Serbia.

Exploziile reprezinta un mijloc de avertizare folosit pe scara larga in Bulgaria de mediile infractionale.
In luna februarie, o explozie s-a produs intr-o spalatorie auto din Varna, centru turistic si principalul port al Bulgariei la Marea Neagra.

Pe de alta parte, miercuri, o amenintare cu bomba a fost primita la gara centrala din Sofia. Aceasta si perimetrul din jur au fost evacuate, iar genistii au verificat zona in cautare de explozibili. Alerta s-a dovedit a fi falsa, dar gara a fost inchisa timp de cateva ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.