Premierul rus Vladimir Putin considera in continuare drept "foarte grava" amenintarea terorista in Rusia, informeaza RIA Novosti, in pagina sa electronica.
"Fortele de ordine au adus lovituri puternice retelelor si sefilor benzilor teroriste. Trebuie totusi sa fim constienti ca aceasta amenintare persista si ca este foarte serioasa", a declarat luni Putin, la o reuniune a Guvernului la care s-a discutat in special despre programul de combatere a terorismului.

Potrivit lui, zece miliarde de ruble (274 milioane de euro) vor fi alocate punerii in aplicare a acestui program, ceea ce pemite consolidarea bazei materiale si tehnice a organismelor de lupta antiterorista, a anuntat el.
"Accentul va fi pus pe prevenirea crimelor teroriste si extremiste. Obiectivul numarul unu este sa consolidam securitatea cetatenilor", a mai spus Putin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.