O femeie de 67 de ani din Serbia, care va naste primul ei copil la mijlocul lunii iulie, a devenit vedeta presei locale, ea putind revendica titlul de cea mai batrina mama din lume, detronind-o pe romanca Adriana Iliescu. Medicii care ii urmaresc sarcina au declarat ca "este un eveniment extraordinar", fara a dori sa comenteze insa daca femeia a ramas insarcinata in urma unor tratamente de fertilizare.

Zlatija Jovic si sotul ei, Miodrag (53 de ani), locuiesc in Gornje Birijanje, in regiunea Leskovac, situata la circa 240 kilometri de capitala Belgrad. Cuplul s-a casatorit pentru prima data in urma cu 30 de ani, dar a divortat la scurt timp.

Miodrag a mai avut de atunci doua casnicii, are o fiica si doi nepoti, dar Zlatija a ramas singura pina acum citiva ani, cind s-a recasatorit cu barbatul vietii ei. "Am prefera sa fie baiat, ca sa mosteneasca averea si pamintul", a declarat viitoarea mama.

Femeia a declarat unui post local de televiziune ca s-a rugat mult la Dumnezeu ca sa o binecuvinteze cu un copil si ca, in ciuda virstei si a sarcinii, poate sa isi faca inca singura toate treburile din casa si din gospodarie. Presa sirba aminteste ca in luna ianuarie, o romanca de 66 de ani a devenit cea mai in virsta mama din lume, facind referiri si la polemicile privind utilizarea fertilizarii in vitro pentru o femeie de virsta Adrianei Iliescu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.