In raportul Comisiei Europene ce va fi dat publicitatii saptamina aceasta si care critica, printre altele, fenomenele coruptiei si ale crimei organizate se mentioneaza ca insusi presedintele tarii, Gheorghi Pirvanov, este banuit de legaturi cu oameni de afaceri dubiosi.
Liderii opozitiei bulgare au inceput deja sa discute depre posibilitatea demiterii sefului statului, dupa ce presa bulgara a preluat informatii despre raportul Comisiei Europene, intocmit de Oficiul Antifrauda al Uniunii Europene (OLAF), ce va fi dat publicitatii in data de 23 iulie si in care apare si numele lui Gheorghi Pirvanov, legat de cel al unui controversat om de afaceri, Ludmil Stoikov, scrie novinite.com. Presa de la Sofia a relatat ca, in 2006, Pirvanov ar fi primit de la Stoikov suma de 25.000 de euro, pentru a-si finanta campania electorala. Presedintele continua sa taca dupa toate aceste acuzatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.