Fara indoiala, caldura soarelui, vantul ce adie usor si mai ales modul in care lumina se schimba in timp ce luam masa, creand stari sufletesti diferite sunt elemente pe care nu le intalnim in atmosfera unei sali de luat masa.
Din motive ce tin de cultura dar si de frumusetea peisajelor, europenii sunt cunoscuti pentru placerea pe care o au in a lua masa in aer liber, fara a renunta insa la calitatea si rafinamentul unor feluri de mancare sofisticate ce tin cu siguranta de haute cuisine.
- The Gritti Palace's Club del Doge, Venetia
- Bom Jardim, Lisabona
- Ajia, Istanbul
- OXO Tower Restaurant & Brasserie, Londra
Despre autor:
Citeste articolul integral in YourMoney
Sursa: YourMoney
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Avionul care ar fi dispărut în 1955 și ar fi reapărut în 1985. Adevărul din...
Sursa: garbo.ro
-
FOTO: Destinații de schi aproape de casă pentru vacanța de iarnă 2025–2026....
Sursa: kudika.ro