El este acuzat de infidelitate, iar gurile rele spun ca Bridget, tanara pe care McCain si sotia lui, Cindy, au adoptat-o din Bangladesh in 1991 ar fi fiica din flori a acestuia cu o prostituata, scrie publicatia Daily Mail, consultata de ziare.com.

Bridget a intrat in viata familiei McCain dupa o vizita in scop caritabil pe care Cindy a facut-o in urma cu 17 ani in Asia de Sud. Americanca a dorit, la un moment dat, sa ajute financiar un orfelinat din Bangladesh. Aici a intalnit-o prima oara pe Bridget, care abia venise pe lume si, in plus, prezenta o malformatie grava a boltii palatine.

Impresionata de drama fetitei, Cindy McCain a hotarat sa o aduca pe micuta in Statele Unite pentru a fi operata, dar si sa o adopte.

Insa, atunci cand numele lui John McCain a inceput sa fie vehiculat in mediile politice americane in legatura cu o candidatura a acestuia la functia de presedinte, "Cazul Bridget" a iesit la suprafata, iar adversarii politicianului l-au acuzat pe acesta ca si-ar fi inselat nevasta cu o prostituata.

Din relatia celor doi ar fi rezultat un copil, pe care senatorul l-ar fi integrat mai apoi in familia "oficiala" in speranta ca povestea infidelitatii va fi data uitarii.