Republica separatista Abhazia a decis sa inchida maine, 1 iulie, frontiera cu Georgia, dupa doua explozii produse azi in capitala abhaza Suhumi, a anuntat liderul Serghei Bagaps, citat de RIA Novosti, relateaza AFP.

"Incepand de maine, frontiera dintre Georgia si Abhazia va fi inchisa", a declarat Bagaps, potrivit NewsIn. El a acuzat serviciile secrete georgiene ca s-au aflat la originea celor doua atentate comise in piata din Suhumi.

Patru persoane au fost ranite astazi in doua explozii in Suhumi, au anuntat autoritatile locale, care au acuzat Georgia. Exploziile s-au produs in piata centrala a orasului, a spus seful politiei, Ramin Gablaia, fara sa dea detalii.

"Ministrul de externe" abhaz, Serghei Samba, a acuzat imediat Georgia de implicare. "Serviciile secrete georgiene au planificat aceste operatiuni", a spus el.

"Nu avem nicio legatura cu recentele explozii din Abhazia", a replicat purtatorul de cuvant al Ministerului georgian de Externe, Sota Utiasvili.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.