Europarlamentarul social-democrat Titus Corlatean a declarat ieri, la Parlamentul European, ca a semnalat autoritatilor romane sa se sesizeze in cazul unor panouri aflate in aeroportul din metropola europeana pe care Romania figureaza ca fiind o tara in care mai exista gripa aviara.
“Am semnalat autoritatilor romane faptul ca la aeroportul din Bruxelles Romania figureaza pe o serie de panouri de afisaje ca o tara in care calatorii europeni trebuie sa evite sa se deplaseze din cauza gripei aviare. Am declarat-o, in mod repetat, ca trebuie sa faca notificarile catre autoritatile belgiene si europene prin care sa li se atraga atentia ca gripa aviara nu mai exista. Le-am atras atentia si unor ministri din Guvernul Tariceanu in mod repetat, nu s-a intamplat nimic, in continuare Romania figureaza pe aceste panotaje”, a afirmat Corlatean. In opinia europarlamentarului roman, consecintele pot fi neplacute, in conditiile in care pentru cetatenii europeni care trec prin filtrul respectiv si vad astfel de indicatii pentru state precum Laos, Kenia, Mongolia, Romania acestea pot insemna indirect ‘evitati sa calatoriti in aceste tari”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.