"Nu doresc nicio alta functie", a afirmat fosta Prima Doamna in ziua primei sale participari la lucrarile Congresului, dupa infrangerea suferita in 3 iunie in cursa pentru investitura democrata.

"Nu ma gandesc la acest lucru. Este in intregime o problema care il priveste pe senatorul Obama si asa trebuie sa fie", a spus ea, intrebata de jurnalisti daca ar candida alaturi de fostul ei adversar.

Clinton si Obama vor participa vineri la primul lor miting electoral impreuna, in orasul Unity din New Hampshire, o ocazie de a-si afisa solidaritatea, dupa luni de confruntari si atacuri reciproce.

Clinton a tinut sa le transmita un mesaj si celor care au votat-o si care, dezamagiti de infrangerea sa, ar putea vota candidatul republican la alegerile din noiembrie. "Nimeni dintre cei care m-au votat pe mine nu are nicio legatura cu Partidul Republican", a declarat ea. "Daca va pasa de acelasi probleme de care imi pasa mie (...), atunci trebuie sa ramaneti cu noi, in tabara Partidului Democrat, si sa il votati pe senatorul Obama", a spus ea.