Fostul presedinte american democrat Bill Clinton a participat la o emisiune electorala a Partidului Laburist al premierului britanic, Tony Blair, cerandu-le britanicilor sa participe in numar mare la alegerile generale ce vor avea loc la 5 mai.
Aparand pe un ecran intr-un studio din Londra, fostul lider democrat a declarat: "Atunci cand o tara este condusa de un guvern progresist, populatia este usor de indus in eroare". "Uneori, oamenii cad in capcana de a crede ca schimbarea de putere nu presupune consecinte. Ei bine, daca dumneavoastra credeti acest lucru, priviti diferentele dintre Statele Unite asa cum sunt ele astazi si cum erau in urma cu patru ani", a spus el, facand trimitere la momentul castigarii alegerilor din SUA de catre republicanul George W. Bush.

In replica, Blair l-a catalogat pe Clinton drept "prieten si sustinator fantastic", inainte de a continua: "Ii multumesc lui Dumnezeu ca Michael Howerd (presedintele conservatorilor - n.r.) si nu Bill Clinton este cel care candideaza impotriva mea".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.