Fata de 17 ani readuce in memoria italienilor situatia Giovannei Reggiani, pentru a carei violare si ucidere este cercetat Nicolae Remus Mailat

O italianca de 17 de ani a reclamat ca a fost violata de un roman de 26 de ani, pe care carabinierii din Udine l-au arestat, sambata, la scurta vreme dupa primirea reclamatiei. Victima se urcase in masina romanului, pe care il rugase sa o duca acasa, dar nu se stie daca cei doi se cunosteau sau nu dinainte.

Potrivit postului italian de televiziune RAI News 24, autoritatile ar fi primit o marturie „confuza” din partea fetei, dar au reusit sa-l retina pe suspect in locuinta lui din Udine, pentru ca fata indicase strada Conegliano drept apropiata de locul unde s-au petrecut cele reclamate.

Deocamdata, cele mai solide probe impotriva romanului sunt imaginile unor camere de supraveghere stradala, care au surprins autovehiculul sau pe la ora indicata de victima. In plus, aceasta are urme de violenta la nivelul fetei, puse pe seama luptei cu agresorul. Altfel, nu are alte leziuni, care i-ar putea pune viata in pericol, asa cum s-a intamplat in „cazul Mailat”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.