Dupa ce Scotland Yard a deschis o ancheta pentru ca intr-un tren din Londra au fost descoperite documente guvernamentale strict secrete privind activitatea retelei teroriste Al-Qaida in Pakistan, presa britanica relateaza un caz similar, petrecut in aceeasi zi.
O publicatie britanica a anuntat ca a primit documente uitate tot intr-un tren referitoare la lupta impotriva finantarii teroriste globale, traficului de droguri si spalarii de bani, relateaza Rador. Un oficial a declarat ca Guvernul este extrem de ingrijorat si asigura ca acest lucru nu se va mai repeta.

In ultimele luni, in Marea Britanie, au existat mai multe cazuri de pierdere a unor documente secrete. Fiscul britanic a recunoscut faptul ca a ratacit doua dischete care contineau datele bancare a 25 de milioane de persoane, in timp ce Ministerul Apararii a anuntat in luna ianuarie furtul unui computer in care se aflau datele personale a circa 600.000 de potentiali recruti ai armatei britanice.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.