Noua persoane au fost ranite si circa 60 de autovehicule incendiate, in noaptea de sambata spre duminica in nord-estul Frantei, in timpul unor ciocniri intre circa 50 de tineri si fortele de ordine, incidente provocate de impuscarea mortala a unui tanar, care si-a pierudt viata, transmite AFP monitorizata de Mediafax.
Doi pompieri, doi jandarmi si cinci locuitori, "nu neaparat implicati in violente", au fost raniti in "actiuni destul de violente" la Virty-le-Francois (nord-est), in timpul carora mai multe vehicule ale jandarmeriei si pompierilor au fost avariate, a declarat Sylvaine Astic, directoarea cabinetului prefectului din Departamentul Marne.

"In jurul orei 22.00 (23.00 ora Romaniei), un foc a fost tras intr-un cartier din Vitry-le-Francois. Tanarul vizat a decedat la jumatate de ora dupa acest incident, iar moartea sa a provocat o reactie a locuitorilor, tineri, care au comis acte violente in tot orasul", a explicat ea, precizand ca acestea s-au incheiat dimineata.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.