Iata dificila alegere la care sunt supusi salariatii unei companii iraniene, care ori se casatoresc ori sunt dati afara.
Compania iraniana a emis acest neobisnuit avertisment printr-o scrisoare adresata angajatilor, in care acestora li se reamintea faptul ca fusesera deja sfatuiti e mai multe ori sa aleaga calea cea dreapta si sa se casatoreasca.

Unii angajati insa nu au ascultat sfaturile si recomandarile primite si au ramas burlaci. Acestia au primit acum si un termen limita: daca pana pe 21 septembrie nu se vor casatori, isi vor pierde serviciul.

Avertizarea este cu atat mai serioasa cu cat este facuta de catre o mare companie iraniana care se ocupa cu extractia petrolului. In Iran companiile si ministerele prefera de regula sa angajeze persoane casatorite, pentru ca acestea ar fi mai respectabile si mai putin supuse tentatiilor.Iar aceste argumente sunt importante intr-o tara in care relatiile sexuale inafara casatoriei sunt ilegale. De regula insa, majoritatea angajatorilor nu pun in aplicare legea in mod atat de drastic.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.