O explozie provocata de o scurgere de gaze, produsa la bordul unei nave de marfa care era in curs de reparare in apropiere de Kaliningrad, s-a soldat cu moartea a trei angajati, iar alti sapte sunt dati disparuti, a informat RIA Novosti, relateaza Reuters.
Explozia s-a produs la bordul navei Ienisei si a fost provocata de o " incalcare a regulilor de siguranta in cursul lucrarilor la rezervorul de benzina", a spus o sursa din cadrul anchetei. Incendiul ce a urmat exploziei a fost stins dupa sase ore si jumatate.

Nava era ancorata in Baltisk, oras militar din apropiere de Kaliningrad. Potrivit unui oficial militar, lucrarile erau efectuate de proprietarul navei, companie privata din Santk Petersburg, iar Ministerul Apararii doar inchiriase docul pentru respectiva companie. O comisie a Ministerului Apararii urmeaza sa soseasca la fata locului, pentru a ancheta cauzele exploziei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.