O adevarata "mega-petrecere" in metroul din Londra, programata pentru a sarbatori ultima noapte in care mai era permis consumul de alcool acolo, a degenerat in o serie de evenimente foarte neplacute si chiar violente.
O serie de trenuri de metrou au fost distruse, cateva statii au trebuit sa fie inchise circulatiei si mai multi politisti sau lucratori la metrou au fost agresati de petrecaretii care nu au stiut sa sarbatoreasca altfel decat intr-un stil "animalic". De asemenea, o serie de "degustatori" au fost arestati, iar unii au baut atat de mult, incat le-a venit rau, ajungand chiar la spital. Petrecerea a fost programata cu mult timp inainte, cu ajutorul retelelor sociale si a site-urilor de Internet. Directorul metroului londonez l-a acuzat pe noul primar al Londrei, excentricul Boris Johnson, ca nu ar fi organizat foarte bine interzicerea alcoolului la metrou.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.