O femeie a fost gasita in viata azi, la noua zile de la seismul produs in China, a anuntat agentia Xinhua, potrivit NewsIn.

Agentia a informat ca supravietuitoarea era blocata sub daramaturile unei uzine hidraulice din Hongbai, orasul Sichuan.Ea este singurul supravietuitor gasit azi in regiunea devastata de seismul de 8 grade pe scara Richter.

Miile de replici seismice si prognozele privitoare la ploi ambundente au ingreunat considerabil eforturile armatei, guvernului si persoanelor care incercau sa livreze alimente si sa asigure adaposturi pentru milioanele de sinistrati.

Bilantul cutremurului din China a ajuns marti la mai mult de 70.000 de morti si disparuti. Xinhua a anuntat ca o femeie de 60 de ani a fost salvata ieri, dupa mai mult de 196 de ore de la cutremurul din 12 mai

Potrivit guvernului, numarul mortilor depaseste in prezent 40.000, iar agentia Xinhua a anuntat ca alte 32.000 de persoane sunt date disparute. Autoritatile au spus anterior ca se asteapta ca bilantul final sa depaseasca 50.000.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.