Un incendiu spectaculos produs la un depozit de saltele din centrul orasului Sao Paulo a provocat panica, pentru ca s-a crezut pentru scurt timp ca un avion a intrat intr-o cladire, informeaza NewsIn.

Treisprezece masini de pompieri au fost trimise la locul producerii incendiului, care nu s-a soldat cu victime, a declarat un purtator de cuvant al pompierilor. Un angajat al depozitului a declarat pentru postul de televiziune Globo News ca incendiul s-a propagat rapid, insa "toata lumea a avut timp sa iasa".

Incendiul s-a produs in apropiere de aeroportul pentru curse interne Congonhas si a fost stins dupa cateva ore, potrivit pompierilor.

Initial, postul de televiziune Globo News a anuntat ca un avion al companiei aeriene locale Pantanal s-a izbit de un imobil din sudul orasului, prezentand imagini cu un fum dens, vizibil de la cativa kilometri. Insa pompierii si compania Pantanal, ca si Agentia nationala pentru aviatie civila (ANAC), au dezmintit rapid producerea vreunui accident aerian, atribuind acel fum dens incendiului de la depozitul de saltele.

In iulie 2007, in Sao Paolo s-a produs cel mai grav accident de avion din istoria tarii, cand un Airbus A320 al companiei braziliene TAM s-a prabusit la aterizare, pe aeroportul Congonhas. Accidentul s-a soldat cu moartea a 199 persoane si a evidentiat problemele din transportul aerian brazilian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.