Georgia respinge acuzatiile de spionaj si invita la o conferinta pe tema Abhaziei si Osetiei de Sud
Relatiile tensionate dintre Rusia si Georgia, marcate in ultima vreme de declaratii belicoase si doborarea mai multor aparate de zbor cu apartenenta necunoscuta care efectuau misiuni de „spionaj” in republica separatista Abhazia, au cunoscut ieri o noua lovitura, dupa ce serviciul rus de securitate FSB a anuntat ca a interceptat pe teritoriul rus un spion care lucra pentru Georgia. FSB a precizat ca spionul era un cecen cu cetatenie rusa si lucra in Caucazul de Nord pentru serviciile secrete georgiene, noteaza Mediafax citand Interfax.

Ramzan Turkosvili, nascut in 1974, “cetatean rus originar din Georgia” si care locuia in Cecenia, trebuia sa “caute” rebeli pentru “a-i finanta si a organiza rezistenta armata” in regiune. Acest lucru “confirma implicarea serviciilor secrete ale Georgiei in activitati teroriste subversive din Caucazul de Nord.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.