Corpul unui barbat ucis intr-o explozie a fost luat de sub daramaturile casei in care acesta a murit. Barbatul, care inca nu a fost identificat, a fost ucis intr-o explozie care s-a sfarsit cu vatamari serioase pentru alti doi oameni.

Echipa de criminalisti veniti la fata locului sunt de parere ca explozia ar fi fost provocata in mod intentionat. Un purtator de cuvant al Politiei Metropolitane a declarat ca in urma investigatiilor de la locul incidentului, un corp neinsufletit a fost descoperit intre daramaturi. Acesta a fost luat de la locul faptei de catre Brigada de Pompieri din Londra.

Explozia a demolat trei proprietati in South Harrow din nord-vest-ul Londrei. Politia a fost alertata in urma unei sesizari, crezandu-se initial ca este vorba de o explozie datorata unei scurgeri de gaze, inca oamenii legii nu au descoperit nici o urma de gaze.

Purtatorul de cuvant al politiei a mentionat ca urmeaza sa fie depistata cauza exploziei, insa in momentul de fata situatia trezeste suspiciuni. Vecinii socati an sapat sub daramaturi cu mainile goale dupa ce explozia le-a zguduit casele. Aproximativ 40 de oameni vor ramane pentru scurt timp cazati la hotel, in timp ce lucrarile de reparatii vor continua. Chris Mote (foto), seful consiliului din Harrow a declarat ca strada pe care a avut loc explozia va ramane inchisa pentru urmatoarele 5-6 zile.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.