O femeie de 22 de ani din Germania a fost judecata sub acuzatia ca si-a ucis cei trei nou-nascuti prin sufocarea lor in pungi de plastic, informeaza CNN.

Femaia , spune ca este nevinovata si ca cei trei bebelusi, un baietel in 2002 si doua fetite in 2004 si 2005, s-au nascut morti.

Rezultatele autopsiei, prezentate in proces, au relevant insa faptul ca bebelusii au murit prin sufocare in pungi de plastic. Mama criminala, Claudia B., a fost astfel condamnata la 9 ani de inchisoare.

Corpurile bebelusilor au fost descoperite invelite in carton, in garajul fostei case a parintilor tinerei femei.
Claudia B. era adolescenta in momentul in care s-au nascut copiii ei si initial a fost judecata de catre un tribunal pentru infractori minori. Si in acel moment, judecatorii au considerat-o pe tanara “total responsabila pentru actele sale”.

CNN comenteaza faptul ca acesta nu este un caz singular in Germania. Cel mai grav caz relatat de catre presa se refera la o femeie care a primirt 15 ani de inchisoare in 2006, dupa ce si-a omorat cei 8 copii nou-nasuti, pe care mai apoi i-a ingropat in ghivecele pentru flori din gradina sa.

De asemenea, saptamana aceasta, o femeie de 44 de ani a fost arestata sub suspiciunea ca si-a omorit cei trei copii, pe care mai apoi i-a bagat in frigider.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.