Ministerul Public venezuelean a anuntat demararea unei anchete asupra a doi dintre fratii presedintelui Hugo Chavez, dupa plangeri depuse de un deputat proguvernamental, care ii acuza ca au achizitionat proprietati prin practica asumarii altor nume, relateaza NewsIn.

"Doi procurori ai Republicii vor fi desemnati pentru a conduce o ancheta, dupa plangerile depuse de deputatul Wilmer Azuaje", a spus un purtator de cuvant.

La sfarsitul lunii martie, deputatul socialist, care reprezinta statul Barinas, de unde este originar Chavez, i-a acuzat pe cei doi frati ai presedintelui, Argenis si Narciso, ca si-au asumat numele unor persoane apropiate familiei lor pentru a cumpara proprietati.

"Am cerut Ministerului Public o ancheta, pentru a intelege cum au procedat in achizitionarea de proprietati cu sume cuprinse intre 186.000 si 372.000 de dolari", a spus deputatul.

El se bazeaza pe documente notariale care demonstreaza cumpararea a cel putin cinci proprietati, dar afirma ca numarul total ar fi 17.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.