Fortele israeliene de politie au fost plasate in stare de alera avansata, iar Cisiordania a fost inchisa complet de teama unui atentat palestinian de Pastele evreiesc, informeaza NewsIn.

"Timp de 10 zile, mii de politisti vor fi desfasurati in intreaga tara, in tot felul de locuri, pe strazi, in centrele comerciale", a declarat Micky Rosenfeld.

Pastele evreiesc incepe sambata si va dura o saptamana. Masurile de securitate vor intra in vigoare joi seara, prin inchiderea completa a Cisiordaniei, pana in 27 aprilie, potrivit unei surse militare.
Israelul se teme de eventuale atacuri comise de gruparile armate palestiniene provenind din Gaza si Cisiordania si de Hezbollah, la frontiera de nord a tarii.

"Nu exista amenintari concrete pentru aceasta sarabatoare, cu exceptia amenintarilor de care suntem vizati in mod obisinuit", a adaugat purtatorul de cuvant al politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.