Indonezia a fost zguduita din nou. Un cutremur violent cu magnitudinea de 6,3 grade pe scara Richter s-a inregistrat ieri noapte in largul insulei Sumatra. Seismul s-a produs la ora locala 1.00 si a avut epicentrul la 224 km sud-vest de orasul Medan. Deocamdata, nu se stie daca miscarea telurica a provocat victime sau pagube materiale. Totusi, cutremurul a raspandit panica printre localnici, care si-au parasit in graba casele, pentru a se adaposti.

De la seismul devastator din 26 decembrie anul trecut, Indonezia a fost zguduita de mai multe miscari telurice puternice. Acestea au ucis mii de oameni si au produs pagube materiale considerabile. In plus, localnicii se confrunta acum cu o noua catastrofa. Vulcanul Talang, aflat in apropierea insulei Sumatra, a erupt violent in urma cu cateva zile. Autoritatile au evacuat peste 43.000 de persoane din calea lavei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.