Scena violentei a fost filmata: victima, o fata de 16 ani, este lovita, ingenuchiata si palmuita de catre celelalte adolescente. Fata si-a pierdut vederea, nu mai aude si a fost desfigurata.

Potrivit agresoarelor, motivul atacului a fost faptul ca victima ar fi postat mai multe insulte la adresa lor, pe internet.

Adolescentii implicati in acest caz au varste cuprinse intre 14 si 18 ani, si vor trebui sa faca de asemenea, fata acuzatiilor de rapire. Trei dintre ei sunt acuzati ca au incercat sa mituiasca martorii arata CNN.

Fata agresata este in acest moment spitalizata, cu fata umflata si fara par, conform declaratiilor mamei. Ideea ca scena violentei a fost filmata pentru ca mai apoi sa fie postata pe internet, pare socanta dar acesta devine un scenariu comun care capata amploare, comenteaza specialistii in stiri de la CNN.

Ziaristii dau astfel exemplul unui alt caz, petrecut in Baltimore, unde o profesoara de arta a fost batuta de o eleva, iar filmul a fot postat pe YouTube.

De asemenea, o cautare pe YouTube, dupa cuvintele cheie “girl fight”(bataie intre fete) va genera mii de rezultate, arata CNN.