Lumea a mai auzit de Wafah bin Laden, nepoata inamicului public numarul unu si lider al teroristilor din intreaga lume, Ussama bin Laden. Este o tanara de 25 de ani, care traieste la New York si care, mai nou, vrea sa-si lanseze o cariera muzicala in Statele Unite. Ea a oferit un interviu ziarului "New York Post" in care sustine ca iubeste America si ca este atat de saraca, incat isi castiga traiul oferind meditatii la franceza.

"M-am nascut in Statele Unite, Dumnezeu m-a binecuvantat cu pasaport pentru libertate. Pentru ca am ales valorile americane, arabii ma urasc", a afirmat Wafah, lacrimand mai tot interviul. "Mama mea, Carmen bin Laden, sotia unuia dintre fratii sefului Al-Qaida, este saraca, nu mai vorbeste cu tatal meu de ani de zile. Nici macar nu mai folosesc numele Bin Laden, pe scena mi se spune Wafah DuFour. Niciodata nu l-am cunoscut pe Ussama", a mai adaugat tanara. Dupa care a spus ca nu a calcat niciodata intr-un bar de noapte, ca nu are prieten si ca obisnuieste sa hraneasca saracii din cartier de cate ori poate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.