Un dosar de 66 de pagini continand schitele cladirii in care functioneaza sediul MI5 (Serviciul Intern de Informatii al Marii Britanii) ar fi putut cadea in mana teroristilor.
Planurile au fost inmanate publicatiei News of the World de catre un civil care intrase in posesia lor prin intermediul unui prieten care a lucrat la amenajarea cladirii si nu le-ar mai fi predat niciodata inapoi."Este socant cum niste documentele cu un nivel asa se ridicat de securitate au putut scapa de sub controlul MI5. Exista multe posibilitati de exploatare a acestor informatii, odata intrate in posesia unor teroristi", a declarat sursa publicatiei.

Potrivit publicatiei mai sus mentionate, acest dosar ar contine detalii despre 11 din cele 13 etaje ale Thames House (cartierul general al MI5). Aceste planuri contin detalii despre casa lifturilor, ale sistemului de ventilatie si a altor locuri in care ar putea fi ascunse pachete explozibile sau transmitatoare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.