Ministrul ungar de interne a luat in discutie o initiativa vizind crearea unor asa-numite "mall-uri de prostituate", mai exact infiintarea unor centre unde sa se adune practicantele celei mai vechi meserii din lume, astfel incit amatorii de sex sa stie unde sa le gaseasca, relateaza cotidianul budapestan "Nepszabadsag". Singura conditie este ca, dupa "incheierea contractului", prostituata si clientul sa se deplaseze impreuna intr-un alt spatiu, mai intim, pentru indeplinirea tranzactiei.

"Din punct de vedere legal nu e nimic in neregula in crearea unui centru de relaxare, daca satisfacerea placerilor are loc in alta parte", se afirma in raspunsul trimis de minister unui intreprinzator care a solicitat aprobarea pentru infiintarea unui sex-mall.
Guvernul de la Budapesta a dat mina libera autoritatilor locale pentru a-si organiza propriile "zone de relaxare" pentru cele aproximativ 20.000 de prostituate din Ungaria, dar nici o municipalitate nu a trecut inca la fapte.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.