Zeci de teorii, care mai de care mai traznita, au invadat Internetul dupa ce Serviciul Federal de Garda (echivalentul Serviciului de Protectie si Paza) care asigura paza presedintelui Federatiei Ruse si a Kremlinului a anuntat ca intentioneaza sa cumpere 3.200 de rozatoare.
Fantezia jurnalistilor, bloggerilor si cititorilor a fost alimentata nu numai de numarul mare, ci si de "specificatiile tehnice" pe care soarecii trebuie sa le indeplineasca: in special femele, albe, crescute in laborator si care sa nu depaseasca 18 grame in greutate. Iar pentru intregul lot, Kremlinul este dispus sa plateasca 10.000 de lire sterline, transmite The Times.

Unii comentatori de pe Internet au sugerat ca soriceii servesc la experimente cu Poloniu 210, substanta radioactiva cu care a fost otravit fostul spion rus Aleksandr Litvinenko, la Londra.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.