Ziua de ieri a fost marcata de incidente violente in Statele Unite. Cinci oameni au murit si alti 9 au ajuns in spital, dupa trei atacuri armate.

Agresorii se afla inca pe strazi. Un barbat a intrat ieri intr-o cladire din Bristol Tennessee, locuita in parte de batrani, si a deschis focul asupra familiei fostei sale iubite. Una dintre persoane a murit pe loc, in timp ce alte trei au murit la spital din cauza ranilor. Atacatorul, in varsta de 26 de ani, a fugit de la locul faptei, dar s-a sinucis inainte ca politia sa il poata retine.

La Los Angeles, doi barbati, ramasi neidentificati au deschis focul asupra mai multor oameni care se aflau intr-o statie de autobuz. 8 dintre ei, printre care si trei copii, au ajuns la spital. Agresorii au disparut inainte de interventia Politiei.

Tot ieri, dar in Arkansas, un student a fost ranit dupa ce un barbat, aflat intr-o masina in miscare, a deschis focul in directia sa. Tanarul se afla in parcarea Universitatii Arkansas din Little Rock. Din motive de securitate, cursurile au fost intrerupte timp de o ora si reluate dupa ce s-a stabilit ca a fost un incident izolat si nu exista riscul unui nou atac.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.