In timpul unei vizite la Salonul de agricultura de la Paris , presedintele francez, Nicolas Sarkozy, a fost protagonistul unei altercatii vorbale.

Potrivit Adevarul, Sarkozy a fost surprins de camerele de vedere in in mijlocul unei multimi, la salonul anual dedicat agriculturii franceze, strangand mainile mai multor vizitatori. Unul dintre participanti, in varsta si purtand ochelari, ii striga sefului de stat: "Nu, nu ma atingeti". "Atunci, dispari", raspunde Sarkozy. "Ma manjesti", mai spune batranul presedintelui. "Atunci, dispari idiotule", nu se lasa presedintele.

Ieri, Sarkozy a refuzat sa faca orice comentariu in privinta incidentului.

Potrivit siteului cotidianului „Le Parisien“, duminica seara, inregistrarea video de doar 45 de secunde a fost vizionata de peste 800.000 de ori.

EVZ aminteste ca in noiembrie, Sarkozy a fost implicat intr-o alta altercatie in Bretania, unde un pescar in varsta de 21 de ani l-a amenintat pe presedinte ca „ii va da un cap in gura“. Ulterior, pescarul respectiv, care protesta fata de scumpirea motorinei, a facut parte dintr-o delegatie a breslei care a vizitat in ianuarie Palatul Elysee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.