Vazand ca pierde teren in lupta pentru Casa Alba, fosta prima doamna, Hillary Clinton, a lansat un atac la adresa contracandidatului sau Barck Obama.

Prezenta la un miting electroral din Ohio, Hillary Clinton a declarat ca Obama si echipa sa au utilizat minciuni impotriva sa intr-un fluturas care prezinta politica propusa de ea in domeniul asigurarilor de sanatate, punct central al programului sau electoral. „Rusine sa-ti fie, Barack Obama!“, a strigat doamna Clinton, conform Cotidianul.

Mai mult, Hillary l-a acuzat pe Obama ca foloseste tactici proprii echipei actualului presedinte Bush: „Ajunge cu discursurile si cu manifestatiile de amploare, pentru ca apoi sa folosesti tactici scoase direct din manualul lui Karl Rove“ - referindu-se la fostul sef adjunct de cabinet al lui Bush, implicat in numeroase scandaluri politice.

Potrivit Adevarul, Obama a raspuns acuzatiilor lui Clinton, spunand ca toate informatiile prezentate in respectivele mesaje sunt adevarate. El s-a declarat uimit de reactiile violente ale lui Hillary.

"Asta ma face sa cred ca exista ceva gandit in enervarea de (sambata) dimineata", a spus el, facand aluzie la lacrimile lui Clinton, despre care se spune ca i-au adus victoria in New Hampshire. El a adaugat ca, de-a lungul acestei campanii, a fost mereu tinta atacurilor lui Clinton si ca echipa ei a folosit o tactica similara de a-l discredita la sfarsitul lui ianuarie, inainte de megamartea alegerilor din SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.