Cotidianul New York Times a publicat ieri un articol in care sugereaza ca senatorul John McCain, cel mai probabil candidat al Partidului Republican pentru Casa Alba, ar fi avut o aventura cu o reprezentanta a unei firme de lobby.
Potrivit NYT, in urma cu opt ani, cand a candidat pentru prima oara la nominalizare si a pierdut in fata lui George W. Bush, McCain se afisa la un moment dat pe la reuniunile de strangeri de fonduri cu o doamna, Vicki Iseman, care se ocupa cu lobby-ul in Congres. Iseman a inceput sa-l viziteze tot mai des pe McCain la sediul de campanie si chiar l-a insotit in calatoriile pe care senatorul de Arizona le facea cu avionul companiei unuia dintre clientii ei.

Dupa un timp, mai multi asociati ai lui McCain, convinsi ca intre cei doi se nascuse o relatie amoroasa, s-au hotarat sa intervina "pentru a-l salva de el insusi", scrie NYT, care citeaza "mai multe persoane" ce au facut parte din staff-ul lui McCain si care au vorbit, fireste, sub protectia anonimatului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.