Un britanic in varsta de 37 de ani, Parviz Khan, a pledat vinovat la inceputul lunii pentru mai multe capete de acuzare printre care si un complot care urmarea rapirea si decapitarea unui militar musulman britanic, informeaza NewsIn.

Potrivit procurorului Nigel Rumfitt, Khan este o persoana "cu puncte de vedere extremiste si foarte violente" . Khan a fost infuriat de ideea ca exista soldati musulmani in armata britanica", a spus procurorul, adaugand ca britanicul a decis sa rapeasca un astfel de militar cu ajutorul unor traficanti de droguri care operau in Birmingham.

Victima urma sa fie capturata intr-un cartier din Birmingham cunoscut pentru cluburile de noapte. "Acesta urma sa fie dus intr-un garaj si urma sa fie ucis prin taierea gatului (...) Atrocitatea urma sa fie filmata", a afirmat procurorul Rumfitt.

Presei i s-a interzis sa faca publica aceasta informatie pana astazi, moment cand a inceput procesul altor doi barbati implicati in complotul organizat de Khan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.