Candidatul democrat Barack Obama a promis joi seara, glumind, ca o va alege pe Oprah Winfrey vicepresedinte al Statelor Unite, informeaza NewsIn.

Invitat al popularei emisiuni `The Late Show with David Letterman`, Obama a asigurat ca o va alege pe Winfrey vicepresedinte si pe candidatul republican Mitt Romney "secretar al bunului gust", un mod de a glumi pe seama stilului rafinat al fostului guvernator de Massachusetts.

Obama, favorit al alegerilor primare din Carolina de Sud, care vor avea loc sambata, a mai promis ca va numi a zecea luna a anului "Barack" si ca va pronunta corect cuvantul "nuclear", un cuvant cu care are probleme presedintele George W. Bush.

Alegerea lui Oprah nu este totusi intamplatoare. Cel mai mare star al televiziunii americane este o admiratoare a lui Obama si il sustine public. Regina talk-show-urilor, implicata pentru prima data intr-o campanie pentru prezidentiale, reprezinta un atu pentru Obama: alegerile sale sunt in general urmate de milioane de telespectatori.

Winfrey l-a insotit pe senator la mai multe reuniuni electorale, in Iowa si Carolina de Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.