Dupa zvonurile unei relatii amoroase cu top modelul Naomi Campbell, presedintele venezuelean Hugo Chavez incepe sa provoace din nou stupoare; si o face dezvaluind, fara ocolisuri, ca este un consumator obisnuit de pasta de cocaina, transmite ziarul " Miami Herald", citat de Rompres.
In timpul unui discurs de patru ore tinut in fata Adunarii Nationale, in legatura cu care presa internationala a informat initial doar aspectele legate de convingerile presedintelui in legatura cu gherila columbiana, Chavez a spus: ''Mestec zilnic cocaina, dimineata (...) si uitati-va cum arat'', aratandu-si bicepsii interlocutorilor sai.

Presedintele, un cunoscut astemic, a adaugat ca Fidel Castro ii trimite ''inghetata Coppelia si multe alte lucruri'' care ii sosesc ''cu regularitate de la Havana'', si ca presedintele Boliviei, Evo Morales, il ''cadoriseste cu pasta de coca (..)''. ''V-o recomand''. Indigenii bolivieni si peruani mesteca frunze de coca cu regularitate, drept stimulent pentru a nu avea senzatie de foame, iar acest lucru este permis de lege.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.