Un grup de infractori a reusit sa paralizeze centrul orasului Goteborg, jefuind luni noapte, serviciile postale, incendiind masini si abandonand obiecte care puteau fi bombe, a anuntat astazi politia, relateaza NewsIn.

In aceasta dimineata, centrul orasului era in continuare blocat, in conditiile in care fostul vicepresedinte american si laureat al Premiului Nobel pentru pace Al Gore este asteptat la Goteborg pentru a primi un premiu in cursul serii.

"Mai multe persoane cu fetele acoperite, inarmate, au amenintat angajatii postei si au comis un jaf", potrivit politiei. Alerta a fost data la 01.29 (02.29, ora Romaniei). Hotii au reusit sa fuga.

Unul dintre dispozitivele ce puteau fi explozibili a fost lasat in fata sediului politiei. Pachetele, pe care scria "Bomba", au fost detonate controlat.

"Suntem socati de acest jaf",a spus un purtator de cuvant al serviciilor postale locale. Deocamdata nu se stie in ce consta prada hotilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.