„Pantera neagra" i-a sucit mintile presedintelui venezuelean, Hugo Chavez. Presa ofera noi amanunte picante despre rendez-vous-urile secrete din capitala franceza si cea cubaneza.

In ciuda precautiilor luate, despre Chavez si Campbell s-a aflat ca si-au plimbat povestea de dragoste atat pe malurile Senei, cat si in Havana. Presa mondena face o comparatie intre relatia lor si cea a presedintelui francez cu Carla Bruni.

Noi detalii picante despre legatura dintre liderul venezuelean si "pantera neagra" au fost date publicitatii de un cunoscut ziarist din Venezuela, Nelson Bocaranda, care sustine ca informatiile
i-au parvenit direct din anturajul prezidential. De altfel, acesta a fost primul jurnalist care a vorbit despre povestea de iubire dintre cei doi. "A fost dragoste la prima vedere", a povestit Bocaranda cotidianului "La Segunda" din Chile.

Si-a expediat colaboratorii

Acum, el dezvaluie cum "amorezii" s-au mai intalnit, in mare secret, la Paris si la Havana. La sfarsitul anului trecut, Chavez a facut o vizita oficiala in Franta, pentru a-i consemna omologului sau francez dovezi despre faptul ca Ingrid Betancourt este in viata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.