Unul dintre urmasii liderului al-Qaeda a anuntat ca vrea sa fie un avocat al pacii si al intelegerii intre Occident si Islam.
Fiul lui Osama bin Laden vrea sa fie amabasador al pacii intre musulmani si Occident. Tinarul de doar 26 de ani a facut aceasta declaratie intr-un interviu acordat agentiei Associated Press. El spune ca exista metode mai bune de a sustine Islamul decit atentatele si violenta si vrea sa contribuie la schimbarea mentalitatii occidentalilor fata de lumea musulmana. “Totul se reduce la modificarea conceptiilor. Multi oameni cred ca arabii si in special fiii lui Osama sint teroristi. Ei bine, nu e adevarat”, a afirmat Omar bin Laden.

Barbatul a stirnit un adevarat scandal, in 2007, cind s-a casatorit cu o femeie britanica de 52 de ani. In urma cu citeva saptamini a pus din nou autoritatile londoneze pe jar, anuntind ca vrea sa se mute in Regatul Unit, impreuna cu sotia lui. Acum, cei doi au declarat ca vor deveni avocati ai pacii si ai intelegerii in intreaga lume.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.