Un avion Boeing al British Airways care venea de la Beijing a ratat pista de aterizare, pe aeroportul Heathrow, traficul fiind blocat in urma acestui incident, informeaza NewsIn.

Potrivit BBC, trei persoane sunt usor ranite. Avionul avea 136 pasageri la bord. British Airways a anuntat ca in incident a fost implicata cursa BA38, dar nu a dat detalii.

Imaginile difuzate de BBC prezinta urmele lasate de avion in iarba, pe o distanta de cativa zeci de metri. Aparatul se afla pe pista, intact, intr-o masa de spuma antiincendiu.Tobogane au fost folosite pentru evacuarea pasagerilor. Toate masinile pompierilor aeroportului au fost trimise la locul incidentului, potrivit comandantului avionului lui Brown. El a spus ca este un "incident major".

Premierul Gordon Brown a fost si el afectat din cauza acestui incident. Avionul sau, care urma sa decoleze spre China, a fost blocat la sol, dar nu a fost direct implicat in cele intamplate. Premierul a plecat cu o intarziere de 30 de minute, intr-o vizita de cinci zile in China si India.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.