"Buna ziua, doamnelor si domnilor, si bine ati venit la primul zbor al Hil Force One", le-a spus fosta Prima Doamna reporterilor de la bordul avionului, care a decolat din Las Vegas, cu destinatia Reno, Nevada.
Numele avionului este ales in asa fel incat sa aminteasca de Air Force One, avionul prezidential american.
"Ma numesc Hillary si sunt foarte incantata sa va am la bord pe majoritatea dintre voi", a glumit ea, referindu-se la relatia uneori incordata pe care o are cu presa.

"Regulile FAA (Federal Aviation Administration) interzic folosirea telefoanelor mobile sau dispozitivelor wireless care ar putea fi utilizate pentru transmiterea unor informatii negative despre mine", a declarat ea.

"In cazul unei scaderi neasteptate in sondaje, avionul isi va schimba ruta catre New Hampshire", a adaugat ea, referindu-se la victoria obtinuta in fata rivalului sau, Barack Obama, saptamana trecuta, in pofida sondajelor, care estimau un rezultat complet diferit.

"Stim ca alegeti cu cine zburati, asa ca suntem recunoscatori ca ati ales avionul celui mai experimentat candidat", a incheiat ea, amintind parerea ei ca Obama nu are suficienta experienta pentru Casa Alba.
.