Presedintele rus Vladimir Putin ar fi grav bolnav, situatie pe care Kremlinul nu intotdeauna reuseste s-o ascunda, transmite marti agentia de presa rusa ARI, apartinand ultranationalistilor rusi, citata de Interfax si Rompres.

Intr-un articol semnat de Piotr Homiakov, angajatul permanent al respectivei agentii de presa, se afirma ca, in ultima vreme, Putin arata din ce in ce mai rau. De asemenea, autorul articolului nu exclude ca liderul de la Kremlin sa fie supus cu regularitate unor proceduri pentru "purificarea sangelui", dupa care arata mult mai intinerit.

Ca dovada se aduce diferenta dintre aspectul "sanatos" al presedintelui rus din timpul alegerilor parlamentare pentru Duma de Stat din 2 decembrie 2007 si chipul chinuit, macinat parca de boala, din timpul mesajului adresat natiunii de Anul Nou.

Autorul articolului isi intemeiaza supozitiile pe aprecierile facute de doi medici care au analizat inregistrarea cu mesajul prezidential de la sfarsitul anului trecut.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.