Un colegiu din regiunea Oslo a fost inchis astazi, dupa difuzarea pe internet a unei inregistrari video in care era anuntat un masacru, informeaza NewsIn.

Un elev in varsta de 15 ani, de la scoala Kjenn, a carui identitate nu a fost facuta publica, a admis ca a difuzat clipul pe site-ul YouTube.com, a declarat un responsabil al politiei din Loerenskog, Jens Bruun.
"(Elevul - n.red.) nu a fost arestat, nu a fost plasat in detentie provizorie. Vom vorbi cu el si cu tatal sau in cursul zilei", a adaugat politistul.

Inregistrarea video are 50 de secunde si a fost publicata pe YouTube sambata si retrasa in cursul zilei de ieri. In clip apare imaginea unei scoli pe fundal muzical. Apoi apar fotografiile a sase profesori, in timp ce o voce spune: "Acest lucru se va intampla intr-o zi (...), intr-o zi veti muri", a relatat Bruun.

Politistul nu a comentat explicatiile oferite de adolescent, dar a asigurat ca autoritatile nu cred ca acesta ar detine arme.

Tarile nordice au fost ingrozite, in data de 7 noiembrie 2007, de un masacru car a avut loc in Finlanda. Inainte de masacrul in care si-au pierdut viata 8 persone, liceeanul in varsta de 18 ani, Pekka-Eric Auvinen a difuzat pe YouTube o inregistrare in care isi anunta intentiile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.