Circula zvonul ca viitoarea doamna Sarkozy s-ar fi instalat deja la Elyse

Evenimentele se precipita in "peisajul politico-monden" parizian. La numai trei saptamani de la oficializarea relatiei presedintelui francez, Nicolas Sarkozy, cu starleta Carla Bruni, noi zvonuri si-au facut aparitia in presa internationala.

Cuplul a devenit centrul principal de interes al barfelor. Potrivit acestora, Carla ar fi insarcinata si s-ar fi mutat deja la Palatul Elysee, unde are un studio de inregistrare.

Stirea ca prietena lui Sarkozy, Carla Bruni, ar fi facut un test de sarcina intr-un spital din Paris a aparut prima oara pe site-ul 20minutes.fr.

A fost preluata imediat de agentia italiana ANSA, dupa care a inceput sa circule pe bloguri si in mass-media din intreaga lume. Potrivit zvonurilor, Carla ar mai fi fost vazuta si saptamana trecuta iesind din spitalul american din Neuilly, unde ar mai fi facut un test de sarcina.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.