Clipul de prezentare al filmului Baklava, regizat de catre bulgarul Alekso Petrov, a starnit un scandal imens in Bulgaria si poate fi vizionat acum pe YouTube si pe alte canale media.

Conform Evenimentul Zilei, filmul implica scene sexuale cu copii orfani, infatiseaza acte sexuale, violenta si consum de droguri, petrecute intr-o institutie de plasament din orasul Burgas, dupa cum relateaza presa bulgara.

Primarul orasului Burgas a sesizat Agentia pentru protectia Copilului si a cerut explicatii conducerii orfelinatului de unde au fost recrutati micii actori de ocazie, informeaza si site-ul Ziare.com.

Regizorul filmului, Alekso Petrov, a refuzat sa dea orice fel de explicatii pentru clip. Intr-o scrisoare deschisa, cineastul a acuzat autoritatile ca doar se prefac ca ar fi ingrijorate si ca ar fi mai bine ca oamenii sa vada singuri filmul, ca sa se lamureasca singuri cum stau de fapt lucrurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.