Fortele de securitate din provincia pakistaneza Sindh au primit ordin sa traga in protestatarii violenti, in conditiile ciocnirilor provocate de asasinarea lui Benazir Bhutto, a spus un oficial, conform NewsIn.

"Da, sa fie impuscat pe loc oricine atenteaza la viata cetatenilor nevinovati sau la proprietatea publica", a declarat ministrul de interne al regiunii, Akhtar Zaman.

Violentele au izbucnit din nou astazi in Pakistan, simpatizantii furiosi ai lui Bhutto iesind pe strazi. Indivizi neidenfiticati au impuscat mortal un politist si au ranit alti trei in fieful lui Bhutto, Karachi. Grupuri de tineri au incendiat vehicule si magazine in intreaga provincie Sindh.

"Incercam sa controlam situatia, dar spiritele s-au incins", a spus un oficial al politiei din Karachi.

Violente au izbucnit si ieri, in diverse parti ale tarii, dupa asasinarea lui Bhutto. Un oficial al Ministerului de Interne, citat de AFP, a anuntat un bilant de zece morti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.